Kutya,  Táplálás

Eukanuba – Középpontban az egészséges táplálkozás

A közel fél évszázados múlttal rendelkező Eukanuba elkötelezetten tevékenykedik, hogy a kutyák számára a lehető legegészségesebb életet biztosítsa. A gyártó minőségi eledelei tartalmazzák a kis kedvencek számára nélkülözhetetlen tápanyagokat, hogy így gondtalanok lehessenek a mindennapok és szertelenek a játékos délutánok.

 

Hogy mit érdemes tudni az Eukanubáról?

Egy név, amely mindent elárul

Paul Iams az 1960-as években megalkotott egy egyedi formulát, egy különleges táplálékot, amelyben minden szükséges tápanyag megtalálható. Ez az eledel olyan minőséget képviselt, amilyet nem látott még a világ.
Éppen ezért egy hasonlóan különleges nevet kerestek neki
Az 1940-es években élte a jazz a virágkorát. Ennek az igazán speciális zenének megvolt a maga sajátos nyelvezete, amelyben egyszerűbb szavak és egyedi kifejezések egyaránt előfordultak. Az Eukanuba (“You-Ka-Noo-Bah”) egy olyan szó volt, amely a környezetéből kimagasló, „topslágereket” jelezte – éppen ezért tökéletes neve lett a kutyaeledelek legjobbjának is.

 

Mert a Eukanuba kutyaeledel kiemelkedő

A termékeknek köszönhetően a kisebb és nagyobb kedvencek egyaránt képesek kihozni magukból a legjobbat. A prémium hozzávalók, az ellenőrzött származási helyek, a folyamatos tesztek és vizsgálatok mind-mind hozzájárulnak a kiváló végeredményhez. A kutyák a lehető legjobbat kapják, hiszen a Eukanuba eledelben ott rejlenek az életmódjuknak és a származásuknak megfelelő tápanyagok.

 

Amelyek hozzájárulnak a fejlődésükhöz

A kutyák a ragadozók leszármazottjai, így tehát ennek megfelelően kell őket táplálni. A Eukanuba eledelekben kizárólag állati eredetű fehérje található, amely klinikailag bizonyítottan hozzájárul az erős és szikár izomzat felépítéséhez.
Az állateledel antioxidánsokban gazdag, így tehát biztosítja az egészséges fejlődést, és támogatja az immunrendszer működését.
Az Omega 6 és 3 zsírsavak kiváló aránya gondoskodik az egészséges bőrről és a ragyogóan fényes bundáról.
Az Eukanuba hozzájárul a kiskutyák fejlődéséhez is. A DHA bizonyítottan segít, hogy a kölykök tanulékonyabbak legyenek; a kalcium pedig szükséges az erős csontozat kialakulásához.
Az eledelben található természetes rostkeverék segíti az egészséges emésztés kialakulását.

A kimagasló minőségű Eukanuba-ban minden szükséges tápanyag megtalálható, amely hozzájárul a kutyák egészséges mindennapjaihoz. Az eledel támogatja az immunrendszert, valamint hozzájárul az egészséges emésztéshez és az erős csontozat kialakulásához is.

 

IRÁNY A PETISSIMO     EUKANUBA