Kutya,  Táplálás

Finom és egészséges – Amit az Acana kutyaeledelről tudni érdemes

Négylábú kedvenceinknek szüksége van a megfelelő táplálékra. A fontos tápanyagok és nyomelemek nélkül ugyanis nem lesz képes ellenállni a kisebb-nagyobb betegségeknek, ráadásul a játék sem fogja már felvidítani. Felelős gazdiként tehát meg kell találnod azt a tápot, amit egyrészt szívesen fogyaszt a kutyusod, másrészt pedig tartalmazza a nélkülözhetetlen tápanyagokat.

 

És ezen a téren kiváló az Acana

A kutyák emésztőrendszere megegyezik a vadon élő társaikéval, éppen ezért a táplálékuknak is ennek megfelelőnek kell lennie. Az evolúciós étrendet tanulmányozva az Acana létrehozta a minden szempontból ideális eledelt, amelyben mindaz a tápanyag megtalálható, amelyre a kutyáknak szüksége van.

 

  1. Bőséges fehérje

A kutya kiváló kondíciójához elengedhetetlen az „ősök” tápláléka, amelynek a nagy húsmennyiség miatt rendkívül magas a fehérjetartalma. Ennek megfelelően az Acana eledelekben nem található semmilyen ezeket helyettesítő növényi alapanyag, a fehérjék közel 95%-a állati eredetű.

 

  1. Rengeteg friss hús

A friss húsban több értékes tápanyag található, és jellemző rá a természetes íz- és illatanyag. Az Acana alapanyagaként felhasznált húsok egyetlen tartósítási eljárása a hűtés, a főszezonban lefagyasztják a szükséges mennyiséget, így az képes megőrizni kedvező tulajdonságait.

 

  1. Fő a változatosság

A természet által biztosított étrend rendkívül sokszínű, hiszen szinte kiszámíthatatlan, hogy „mi kerül az asztalra” egy-egy napon. Ez jellemezte a kutyák őseinek étkezését – ez jellemzi tehát az Acana eledeleket is. A gyártás során minimum háromféle húst használnak, így tápanyagban még gazdagabb lesz az étel.

 

  1. Az eredeti arányok

A természetben élő ragadozók nem válogatnak, az elejtett zsákmány minden részét elfogyasztják. Ennek köszönhetően rendkívül sok értékes tápanyaghoz jutnak – akárcsak azok a kutyák, akiket Acana táppal etetnek. A termékek készítése során ugyanis lemásolják a természetes étrendet, így az eledelek az eredetivel megegyező arányban tartalmazzák a különböző alapanyagokat, ráadásul kizárólag természetes és nem szintetikus formában.

 

  1. Csökkentett szénhidrát

A hagyományos tápokban rengeteg gyors szénhidrát található – ez megemeli a vércukor szintet, ami a későbbiekben a cukorbetegség kialakulását okozhatja. A szükségletek alapján összeállított Acana azonban gabonamentes, kizárólag lassan felszívódó szénhidrát található benne, így csökkenthető a túlsúly és az ahhoz kapcsolódó betegségek kialakulása.

 

IRÁNY A PETISSIMO    ACANA