Kutya,  Macska

IRobot porszívóval az állatszőr és a kosz ellen

Imádjuk kedvenceinket, és mindent megadnánk nekik. De ha benti kutyád vagy cicád van, akkor ismerős lehet az állatszőrrel és a kosszal, sárral járó folyamatos küzdelem.

 

Az ősz beköszöntével nem csak az esős időszak érkezett el, hanem az ezzel járó sár is. Sétáltatás közben kutyusunknak nem csak a mancsa lesz koszos, hanem a bundája is. Főleg, ha elkaptok egy zivatart vagy ha kedvencünk a tiltásunk ellenére belefekszik egy jó nagy pocsolyába. Sok esetben nem tudjuk már egyből a bejáratnál letisztítani a tappancsukat, így az út során összeszedett sarat, koszt széthordja a lakás minden egyes pontján. Arról nem is beszélve, ha első útja a kanapéra vezetne, és ha nem vagyunk nagyon figyelmesek, vagy nem tanítottuk már meg neki, hogy nem szabad.

Ráadásul ősszel nem csak a sárral kell megküzdeni, hanem a vedlés miatt keletkezett extra szőrhullással is. Nagyon hasznos ilyenkor szőrkeféket használni, de így sem tudjuk teljesen megúszni a lakásban elhullajtott rengeteg állatszőrt.

Hogy folyamatosan tisztán tudjuk tartani a lakást, muszáj gyakrabban elővenni a porszívót és a felmosót és kitakarítani, ami egy hosszú hétköznap után igen fárasztó és bosszantó tud lenni. De ebben tud segíteni az iRobot robotporszívói és feltörlő robotjai! Kisállat tulajdonosoknak óriási segítség ez az okos robotporszívó, amely az iRobot HOME alkalmazásnak köszönhetően bármikor, bárhonnan elindítható és akár előre beprogramozhatjuk a takarítások időpontját. Ugyanígy a feltörlő robot is applikációról vezérelhető és így a takarítás minden fázisát a robotokra bízhatjuk egy érintéssel.

 

De hogyan is működik?

A két egymással szemben forgó gumikefe tökéletesen felszedi a kutyák, macskák elhullajtott szőrszálait és ezeket vagy akár a jutalomfalat morzsáit könnyedén kitakarítja még a szőnyegből is.  A por sem tud elbújni a Roomba porszívók elől, mert tökéletesen takarít a falak mentén, sarkokban és más nehezen megközelítő helyeken is. Könnyen kezelhető, jól alkalmazkodó és a legtöbb modell önállóan feltölti magát takarítás közben. Nem esik le a lépcsőről, áthalad az akadályokon 2 centiméterig és a 9,2 cm-es magasságának köszönhetően befér a bútorok alá. Az oldalkefe kitakarít a széklábak körül is és mindezt egy töltéssel akár 185 m² területen is elvégzi.

Egy szuper funkciónak köszönhetően (Virtuális fal Halo funkció) külön beállíthatunk egy virtuális falat, ami egy láthatatlan határvonalat képez, amelyet a robot nem lép át. Ilyenek lehetnek a törékeny tárgyak, gyerekjátékok vagy a kis kedvencünk vizes tálja.

Összességében az iRobot robotporszívó és feltörlő robot  olyan hasznos csúcsminőségű készülékek, amelyek megkönnyítik a kisállattulajdonosok mindennapjait, hogy szabadidőnket ne takarítással, hanem kedvenceinkkel tölthessük! 😍

 

IRÁNY A PETISSIMO!    iRobot porszívók