Kutya

Jól nevelt kutya és egyben hűséges társ? Mi a titok?

Minden gazdi élettel teli, szófogadó, okos kiskutyára vágyik. Ennek kulcsa pedig nem más, mint a helyes szocializáció.

 

Miért annyira fontos a szocializáció a kiskutya számára?

A 8 és 16 hetes kor közötti pár hét egy rendkívül érzékeny és nyitott időszak minden kölyök számára. Ez idő alatt kíváncsisága nagyobb, mint a félelme, ezért minden új dolgot érdeklődve és nyitottan elfogad, aggodalom nélkül. Ezért is fontos, hogy a lehető legtöbb dologgal megismerkedjen, és pozitív benyomások érjék.

 

Hogyan szocializáld a kiskutyádat?

  • Mutass kiskutyádnak minél több új dolgot: embert, állatot, gépet, helyzetet.Ügyelj arra, hogy a találkozások pozitívak legyenek a kölyök számára.
  • Egyszerre lehetőleg egy vagy csak kevés újdonságot mutass neki, törekedj inkább a rendszerességre!
  • Érdemes elgondolkozni a kutyaovin is, ami tökéletes helyszín a tanulás és szocializáció támogatására

 

+ Bónusz Tipp: Hozd felszínre a lehető legtöbbet kiskutyád képességeiből az ADAPTIL Junior segítségével!

Az ADAPTIL Junior Nyakörv pontosan ebben a fogékony időszakban segíti a kiskutyákat, hogy minél gyorsabban és jobban tanuljanak.

Az ADAPTIL Junior Nyakörv egy olyan üzenetet küld a kiskutyának, amitől ugyanolyan jól és biztonságban érzi majd magát új környezetében, mint annak idején a kutyamamával. Viselésével a kiskutya jobban tud majd koncentrálni és befogadóbb lesz az új dolgok iránt. Ez elősegíti, hogy a kiskutyában eredetileg is meglévő képességek a felszínre kerülhessenek. Adja meg Ön is kiskutyájának a lehetőséget, hogy kiegyensúlyozott és magabiztos felnőtt válhasson belőle.

 

IRÁNY A PETISSIMO!  ADAPTIL JUNIOR