Macska,  Táplálás

Kimagasló minőség Németországból – Leonardo, a cicák kedvence

Felelős gazdiként gondoskodnunk kell kis kedvencünkről. A macskatartás nem csak annyiból áll, hogy élvezzük az állat dorombolását, hanem gondoskodnunk is kell az állatról. Ebbe beletartozik, hogy ügyelünk az egészségére, ápoljuk a bundáját és minőségi ételt adunk neki.

 

Ez utóbbiban lehet segítségünkre a Leonardo macskaeledel

Ez a prémium minőségű étel Németországból származik, és tejes egészében kiváló alapanyagokból készül. Nem tartalmaz mesterséges összetevőket, tehát sem ízfokozó, se színező- vagy tartósítószer nincs benne. És természetesen az eledelt állatkísérletek nélkül állítják elő.

 

Amit a Leonardoról tudni érdemes

A cég alkalmazásában dolgozó szakemberek és állatorvosok célja, hogy megalkossák a cicák számára tökéletes táplálékot. Ez az elhivatottság segített életre hívni a minőségi terméket, amely garantáltan elnyeri minden macska tetszését. A szakértői csoport olyan főzési eljárást fejlesztett ki, amely a lehető legmagasabb hústartalmat képes biztosítani. A Leonardo táp minden egyes falatkájában helyi termelőktől származó nyersanyag található, tehát semmilyen arányban nincs benne szárított hús.

 

Hogy mi is ez az eljárás?

A macskák kedvence az ún. Thermal-Mix módszerrel készül. Ez azt jelenti, hogy az előállítás során a mechanikai nyomás helyett gőzt használnak, ami lehetőséget biztosít arra, hogy kíméletes módon, a lehető legtöbb értékes anyagot megőrizve készüljenek el a tápláló falatok.

 

A nélkülözhetetlen összetevők

A különleges eljárásnak hála a Leonardo eledelekben minden megtalálható, amire a cicák szervezetének szüksége van. Ennek köszönhetően megelőzhetőek a betegségek, hiszen a mindennapi táplálkozás támogatja az immunrendszer erősödését. Az eledelben megtalálhatóak az egészséges vitaminkomponensek, valamint számos más anyag, amelyek hozzájárulnak a kiegyensúlyozott anyagcseréhez és a vitalitás növeléséhez.

A különböző fajtájú és korosztályú macskáknak eltérő tápanyagokra van szükségük – a Leonardonál mindenki megtalálhatja a kedvence számára megfelelő eledelt.

 

LEONARDO     IRÁNY A PETISSIMO