Egészség,  Macska,  Táplálás

Legjobbat a cicának – Az Applaws eledelekről

A macskák rendkívül érdeklődő állatok, bármikor képesek játékra invitálni bármelyik gazdit. Ugyanakkor a nyugodt pillanatokat is tökéletesen ki tudják használni, pihenésképp a családtagok mellkasára, lábára vagy éppen kezére gömbölyödve nagyokat szundítanak. A kiegyensúlyozott és természetes viselkedésükhöz pedig nincs is másra szükségük, mint a megfelelő tápanyagokra és vitaminokra.

 

Amelyek az Applaws eledelekben mind megtalálhatóak

A tíz évvel ezelőtt létrehozott cég első számú alapelve, hogy kizárólag minőségi termékeket gyártanak, természetes alapanyagokból. Semmilyen szintetikus anyag, mesterséges ízfokozó vagy színező nem kerül az eledelekbe. Ennek köszönhető az Applaws kiváló minősége, amely tökéletes választás a négylábú kedvencek számára.

 

Hiszen ez egy eledel, ami jóllétet és egészséget biztosít

A kizárólag természetes alapanyagokból készülő Applaws képes kihozni a legjobbat a cicájából. Biztosítja a jó kondíciót és az egészséget mindennapokat, gondoskodik róla, hogy az állat mindig csúcsformában lehessen.
A különböző eledelek természetes forrásai a vitaminoknak, ásványi anyagoknak és esszenciális zsírsavaknak, többek között megtalálható bennük a macskák számára nélkülözhetetlen taurin és arginin, valamint az omega 3 és 6 zsírsavak.

 

És mindez a jól megválasztott alapanyagoknak köszönhető

Az Applawsnál minden egyes termék hozzávalóit nagy gonddal választják ki. A legmagasabb elvárásoknak megfelelően áll össze az alapanyagok listája, amelyen különlegesnek tűnő dolgok (pl. kókuszolaj, sütőtök, hínár) is helyet kapnak. Ezek mind vitaminban és tápanyagban gazdag lehetőségek, amelyek minden esetben természetes formájukban, bármilyen tartósítószer nélkül kerülnek feldolgozásra.

A cicáknak gondoskodásra van szüksége, felelős gazdiként pedig a mi feladatunk, hogy mindent megadjunk nekik, ami az egészséges élethez szükséges. Az Applaws eledelek természetes alapanyaiban rengeteg vitamin és tápanyag rejlik, ami hozzájárul a macskák kiváló kondíciójához. A gyártás mindvégig alapos odafigyeléssel zajlik, aminek eredményeként a lehető legkiválóbb eledelek kerülnek le a szalagról.

 

APPLAWS    IRÁNY A PETISSIMO