Kutya,  Tanácsok

Praktikus hordozók kutyus és gazdi gondtalan utazásához

Aki igazán szereti a kutyusát, az igyekszik megadni neki a legjobbat. Ez a fajta gondoskodó szeretet nemcsak a különleges elemózsiákban és az önfeledt játékban merülhet ki, hanem olykor az utazás kényelmében is.

Számtalan oka lehet ugyanis annak, hogy a család kedvencének el kellhagynia a megszokott környezetét. Egy ilyesfajta élmény az első néhány alkalommal biztosan, de sokszor a későbbiekben is meglehetősen komfortzónán kívüli eshet a számára.

Célszerű tehát mindent megtennünk azért, hogy az utazás a lehető legkevesebb stresszfaktorral, illetve biztonságban teljen a számára. Rövid bejegyzésünkben azt mutatjuk meg, hogy a Gulliver és Trixie hordozók miként képesek egyszerre lehetővé tenni kutya és gazdigondtalan közös utazását.

 

Végre kellemesebbé válhatnak az egyébként körülményes autóutak

Habár meglehetősen sok kutyus leli örömét az autókázásban, ez a program a gazdik számára sokszor kevésbé örömteli. A blökik ugyanis egy idő után rendszerint elunják a hosszas utazást és türelmetlenné válnak.Elkezdenek mocorogni,kis idő múlva pedig már egyfolytában csak fészkelődnek.

A kedvenc szenvedéseit látva a többi utas sem érzi jól magát, ezért egyre többször kell megállni. A sorozatos megállók eredményeként az előre tervezettnél jóval később ér a család a célállomásra. Nem beszélve arról, hogy az ülések tele lesznek kutyaszőrrel, amit csak hosszas takarítás után lehet majd eltüntetni.

A Gulliver és Trixie hordozókkal véget vethetünk ezeknek a tortúráknak, és a közös utazás újra kellemes élmény lehet. Miközben a házi kedvenc kényelmes helyen, biztonságban és nyugalomban töltheti az egész utat, addig a család többi tagjának sem kell a sok-sok megálló miatt idegeskednie.

 

Az ebek és gazdik kényelmét szolgáló előnyök

A Gulliver és Trixieszállítók tervezése és kialakítása során a praktikus felhasználás központi szerepet kapott. A leginkább egy házikóra hasonlító hordozókminőségi műanyagból készülnek, ezért egyrészt kellően strapabírók, másrészt a könnyed szállítás elősegítése végett nem rendelkeznek túlságosan nagy önsúllyal sem.

A rajtuk található ajtó biztonsági zárral szerelt, hogy az adott esetben szökni próbáló kedvenc ne tudja azt kinyitni egy óvatlan pillanatban. A hatékony szellőzés érdekében az oldalsó részen nagyméretű rések találhatók, ennek köszönhetően a kutyus minden körülmények között elegendő oxigénhez juthat.

Autós felhasználás kapcsán a stabilitástelősegítendőa szállítót könnyen hozzá tudjuk rögzíteni a biztonsági övhöz, ezáltal egy hirtelen fékezés vagy manőver esetén sem fog leesni a helyéről.

Kiegészítőként vásárolhatunk hozzá kerekeket, így könnyebb lesz a mozgatás az autótól a célállomásig.

 

Kik és mikor fogják leginkább kihasználni a Gulliver és Trixie szállítók előnyeit?

Azok a kutya tulajdonosok, akik autós utazásaik alkalmával szeretnék magukkal vinni a kedvencüket is, méghozzá biztonságos és kényelmes körülmények között.

Egyébként fontos tudni, hogy a Gulliver és Trixie hordozók segítségével nemcsak a kisebb testű kedvencek szállítása oldható meg hatékonyan. A többféle elérhető méretnek köszönhetően a kutya magassága és súlya egyáltalán nem szabhat határt a lehetőségeknek.

Egy ilyen szállító ideális lehet családi nyaralások alkalmával. De szintén jó szolgálatot tehetnek ezek a hordozók akkor, amikor egy rutinvizsgálat, vagy éppenséggel nem várt betegség miatt a helyi állatorvost kell felkeresni.

Emellettpedig hasznát vehetjük egy hétvégi kiruccanás alkalmával a nagyszülőkhöz, illetve ha egy rendszeresen előforduló program, akkor a kutya iskolába vagy kozmetikumba vezető úton.

 

IRÁNY A PETISSIMO!    UTAZÁS