Kutya,  Táplálás

PRO PLAN – Tegyük fantasztikussá az életüket

Minden kutyának eltérő táplálkozási igényei vannak, és igényeik életszakaszaik során többször változnak. A Purina® PRO PLAN® OPTINUTRITION formulán alapuló termékválasztéka a Purina® legújabb táplálkozástudományi felfedezéseit felhasználva képes mindezen igények kielégítésére. Élvonalbeli tudományos módszerekkel kifejlesztve, így a tudományosan bizonyított jótékony hatása révén hatékonyan támogatja kutyája egészségét egész élete során. A tápanyagok kiváló felszívódása érdekében termékeinket a Purina® szabadalmaztatott technológiáján alapuló, legkedvezőbb eljárás alkalmazásával készítjük, mely az ízeket és a tápértéket is egyaránt érintetlenül hagyja – így a PRO PLAN® termékek az összetevőikből a legtöbbet kihozva hosszú távon szolgálják kutyája egészségét.

Minden Purina® PRO PLAN® receptúrában a hús: a magas minőségű csirke, bárány vagy lazac darabok az első számú összetevő. Ugyanakkor a Purina® PRO PLAN® túlmegy a magas minőségű összetevők használatán, még többet nyújtva, mivel termékeink extra tápanyagok kombinációját tartalmazzák. Mindegyiket tudományos háttérre alapozva választottuk ki, hogy a speciális tápanyagok különféle egészségre jótékony hatással bíró termékelőnyöket hordozzanak:

 

OPTISTART: Kölyökkutyák számára. Kolosztrummal segít megerősíteni a természetes védekezőképességet

OPTIBALANCE: Magas minőségű összetevőkkel a felnőtt kutyák általános egészségéért

OPTIAGE: Közepes láncú trigliceridekkel az idősödő kutyák agyi funkcióinak támogatására

OPTIDERMA: Esszenciális zsírsavakkal, cinkkel, A, B, C, E vitaminokkal az egészséges bőr és a gyönyörű szőrzet támogatására kölyökkutyák és felnőtt kutyák számára. Lazacban gazdag, búzaglutén mentes receptúra.

OPTIDIGEST: Kölyökkutyák és felnőtt kutyák emésztésének támogatására prebiotikumokkal, bárányban gazdag receptúra

OPTIWEIGHT: Hatékony és egészséges súlycsökkentés és testsúlyfenntartás felnőtt kutyáknál, az izomtömeg megtartása mellett

OPTIPOWER: Aktivitás és hosszan tartó teljesítmény felnőtt kutyáknál, melyet az optimalizált zsír és fehérje szint támogat

 

IRÁNY A PETISSIMO!  PRO PLAN