Kutya,  Táplálás

Süss magad szőrös kisbarátodnak!

Klasszikus mondás, amit mindenki ismer: „A kutya az ember legjobb barátja”. Barát, akinek szoktunk kedveskedni egy jó kis vacsival vagy sütivel. Miért ne tehetnénk ezt meg négylábú kisbarátunkkal is? Kutyákkal kapcsolatban az a bevett szokás, hogy vásárolunk nekik kész jutalomfalatokat, amikből szerencsére ma már hatalmas a választék. Kézenfekvő, gyors megoldás, hogy kibontjuk a zacskót és már tudunk is belőle adni az előttünk ugráló és állandóan ott kuncsorgó szívünk csücskének. Hogyan lehetne ezt még tovább fokozni? Úgy, hogy ha ezt maga a gazdi készíti el. Ha erre adja a fejét, akkor lényegében két dolog motiválja ebben.

 

Az odafigyelő szeretet

Szeretne ő maga aktívan tenni azért, hogy örömet szerezzen kutyájának, mint ahogy szokás ez emberbarátunkkal kapcsolatban is, de nincs idő arra, hogy receptek után kutasson és alapanyagok után szaladgáljon.

 

A tudatos gazdi

Tudatos gazdiként olyan kekszet akar elkészíteni, melynek összetétele megfelel a kutyák táplálásával kapcsolatos elvárásoknak. Nem tömjük tele egészségére káros cukros édességekkel, amik felesleges plusz kalóriát jelentenek a számára, vagy csokoládéval, melynek theobromin tartalma kifejezetten káros az egészségére, mivel a kutyák ezt nem tudják megemészteni.

 

Ezekből kiindulva alkotta meg a Flash Kutyapékség saját, 3 féle ízű Do(g)it! kekszkeverékét, amit a gazdi otthon saját kis konyhájában, a saját kezével, gyerekjáték könnyedséggel és akár kutyája társaságában el tud készíteni. Ahhoz lehetne ezt hasonlítani, amikor anyu sütit süt és ott lábatlankodik a konyhában csemetéje, és izgatottan figyeli, mikor lesz végre kész és főleg mikor lehet már végre enni belőle. A kutyák valahol tudják, hogy ez most nekik készül, ez most az ÖVÉK! Ellenállhatatlan látvány és érzés. Csak azt kell tudni megállni, hogy ne azonnal adjunk belőle, legalább hűljön ki egy kicsit, és persze nem az összes kekszet adjuk oda egyszerre.

 

Miért jó ez mindenkinek?

  • 3 féle ízből lehet választani, a kutyák örömére
  • a kész keverékhez csak vizet vagy olajat kell hozzáadni
  • egyszerű és gyors az elkészítése, tényleg gyerekjáték!
  • ajándék csont formájú keksz kiszúró jár most hozzá
  • nem egy szokványos közös program kutyánkkal, amibe akár gyermekeinket is bevonhatjuk

 

Próbálja ki, kutyusa imádni fogja érte!

 

IRÁNY A PETISSIMO!    DO(G) IT!