Egészség,  Macska

Táplálékkiegészítők idősebb macskáknak

A kor előre haladása nemcsak nekünk embereknek teszi nehezebbé a mindennapokat, az öregedést bizony a macskák is megérzik. Pontosan ezért fontos nekik megadni azt a támogatást, amelyre a szép lassan gyengülő szervezetüknek szüksége van.

Jelen cikkünkben kiváló minőséget képviselő táplálékkiegészítőket mutatunk, amelyekkel megadhatjuk a cica számára a kellő gondoskodást.

 

Miért lehet fontos egy idősebb macska számára a táplálékkiegészítők fogyasztása?

Ahogyan a cicus szép lassan halad előre a korban, lassan megváltozik a testének a normál működése is. Átalakulnak a szokásai, változik a megszokott ritmusa, és bizony teljesen mások lesznek a szükségletei is.

Ezt sajnos el kell fogadnunk, és gondoskodó gazdiként célszerű alkalmazkodnunk is hozzá. Fel kell ismernünk, hogy a minőségi táplálék már egészen mást jelent az idősebb cicánk számára, mint amire éppen szüksége volt néhány évvel korábban.

Minél több olyan hatóanyagot és összetevőt érdemes ugyanis a kedvenc szervezetébe juttatni, amely hatékonyan képes támogatni az egészségének a hosszú távú fenntartását. Folyamatosan erősíteni kell az immunrendszerét, mégpedig a különféle kórokozókkal és betegségekkel szemben.

A megvalósításhoz vezető egyik lépés a minőségi táplálék biztosítása, míg az eggyel magasabb szintű gondoskodás a szinten megfelelő minőséget képviselő táplálékkiegészítők alkalmazását is magába foglalja. Ezek a magas koncentrátumú, számos jótékony hatóanyaggal rendelkező készítmények ugyanis szinte észrevétlenül teszik a dolgukat, és erősítik a cica szervezetét.

 

Táplálékkiegészítők és immunerősítők tabletta formájában

Egyszerű a tárolásuk, még könnyebb a szervezetbe juttatásuk, nem beszélve a bizonyított hatékonyságukról. Az idős macskák részére kifejlesztett tabletta formájában kapható táplálékkiegészítők tehát abszolút praktikus és eredményes készítménynek számítanak az idősebb cicusokról való gondoskodáshoz.

Elegendő naponta egy alkalommal a cica táplálékában elrejtenünk, és a kis kedvenc gond nélkül fogja elfogyasztani. A rendszeres szervezetbe vitel eredményeként pedig sokkal inkább képes lesz ellenállni a különféle betegségeknek. Egyúttal hosszú időn keresztül maradhat energikus, és élettel teli.

Webáruházunkban többféle táplálékkiegészítő és immunerősítő kapható tabletta formájában. Ezek közül az Immunovet pets vásárlóink körében az egyik legnépszerűbb terméknek számít, és leginkább a cicus immunrendszerének erősítése kapcsán tudjuk a hasznát venni.

Egy másik népszerű termék, a Cal-D-Phos főként a csontok, valamint a fogak erősítésében játszik fontos szerepet, megfelelő arányban tartalmazva a szükséges kalciumot, foszfort, valamint az elmaradhatatlan D-vitamint.

Az egészséges bélflóra helyreállítása, illetve megőrzése kapcsán pedig a Candioli Florentero Act számít egészen hatékony választásnak. Szenvedjen a macska hasmenéstől, hasfájástól, vagy egyéb kellemetlen problémáktól, ez a tabletta formájú táplálékkiegészítő hatékony segítséget fog nyújtani a bélflóra helyreállításában, illetve az egészséges állapot megőrzésében is.

 

Táplálékkiegészítő, valamint immunerősítő paszták és folyadékok

Szintén roppant egyszerűen, a tubusból a táplálékra juttatva tudjuk a cica étrendjébe iktatni a paszta formátumú táplálékkiegészítőket. Többek között a GimCat Multivitamin paszta is ilyen készítménynek számít. Nem kevesebb, mint tizenkét féle vitamint tartalmaz, így kifejezetten hatékonyan képes támogatni a macska immunrendszerét.

Egy másik készítmény, a GimCat TGOS MALT-SOFT EXTRA néven kapható paszta az elfogyasztott táplálék feldolgozásában, valamint a lenyelt szőrzet és az emészthetetlen anyagok természetes eltávozásában segíti a cica dolgát.

A folyékony halmazállapotú táplálékkiegészítőket szintén az idősebb cicus táplálékába javasolt cseppentenünk, így szinte észrevétlenül segíthetjük az egészségének a fenntartását.

Például az immunrendszert erősítő Béres minera cseppek, az ízületi porc regenerálására javasolt Aptus Apto-Flex szirup, valamint a Vet-Flex Folyékony ízület- és porcerősítő egyaránt kitűnő választás lehet erre a célra.

 

IRÁNY A PETISSIMO!