Macska,  Tanácsok

Trixie hordozóval a cicusod megszereti az utazást

Utazzunk bárhová is, kedvenc cicusunk minden bizonnyal szívesen el fog kísérni minket, feltéve hogy képesek leszünk gondoskodni a biztonságáról és a kényelméről.Elvégre mi sem szeretnénk, ha egy számunkra teljesen idegen világban, csupa ismeretlen személy társaságában kellene eltöltenünk órákat.

Szerencsére manapság könnyen be tudunk szerezni olyan eszközöket, amiknek a segítségével biztos körülményeket leszünk képesek teremteni az utazáshoz, amik egyúttal a cicus számára is megnyugtatók lesznek.

Ebben a bejegyzésben a macskák utaztatásához ideális választást kínáló Trixie hordozókat mutatjuk be. A kedvenc jó eséllyel úgy meg fogja kedvelni, hogy majd otthon is ebben akarja tölteni a csendes pihenő idejét.

 

A cicánkra leselkedő veszélyek és problémaforrások utazás közben

Lássuk be, hogy a tömegközlekedés, az autózás vagy például a kerékpározás nem épp a cicusok számára ideális körülményeket kínálják. kedvenceink viszonylag kis méretük miatt állandó veszélyben érezhetik magukat egy számukra teljesen idegen közegben, amit nem ismernek.

Bármelyik óvatlan pillanatban bánthatja őket egy arra járó kutya, rájuk eshet egy nehéz tárgy, esetleg egy hirtelen felbukkanó veszélyforrás elől menekülve szem elől téveszthetik a gazdit. Nem beszélve arról, hogy az étel és italfogyasztásukról való gondoskodás is meglehetősen nehézkes útközben, ezért sokáig kénytelenek éhezni és szomjazni.

Egy hosszabb utazás előtt tehát célszerű olyan eszközt beszereznünk, aminek a segítségével minimalizálhatjuk a cicára leselkedő veszélyeket.

 

Akár egy szimpla utazótáska

A különféle kialakítású Trixie szállítókat használatba véve a kedvencünket úgy vihetjük magunkkal bárhová, mintha csak egy utazótáskát kapnánk fel a vállunkra.

Ezek a hordozók minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek, így hosszabb távon is képesek ellátni a feladatukat. A kialakításuk fontos részét képezik az oldalsó részen található szellőzők, amelyek folyamatosan biztosítják a cicus részére a friss levegőt.

Belül értelemszerűen tágas tér, illetve kényelmes fekhely biztosítjaa kényelmet. Ha az út előtt még egy kisebb ruhát is leteszünk, abból jó eséllyel órákon át tartó, kiadós alvás lesz.

A biztos zárhatóságról strapabíró cipzár gondoskodik. Ennek köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy kedvencünk egy óvatlan pillanatban kereket old. A könnyű mozgathatóságról pedig egyrészt az oldalsó fogantyúk, másrészt a hosszú vállpánt is gondoskodik. Ezáltal tetszés szerint vihetjük a szállítót a kezünkben, vagy ha úgy kényelmesebb, akkor fel is akaszthatjuk a vállunkra.

 

Milyen utazások során használhatjuk a Trixie hordozót?

Gyakorlatilag nagyon nehéz elképzelni azt az utazási módot, amelynek során a Trixie szállító ne szolgálná hatékonyan a cicus biztonságát és komfortos időtöltését.

Egy többórás autóút során például tetszés szerint helyezhetjük el akár a jobb oldali első, akár a hátsó ülésen is, mert a fogantyúk segítségével a biztonsági övhöz való rögzítés mindössze pár másodpercig tartó művelet.

Szintén egész bátran magunkkal vihetjük városi vagy távolsági buszokra, ahol akár a lábunknál, akár a szomszéd ülésre helyezve biztos helyen utazhat mellettünk a kedvenc. Ugyanez a helyzet a vasúti közlekedésnél is, ahol szintén garantált a kényelem.

Persze nem feltétlenül kell, hogy a hordozó előnyeit nagyobb távolsági utak során használjuk ki. Egyes Trixie szállító modelleket ugyanis úgy alakítottak ki, hogy azok teljes mértékben alkalmasak legyenek a kerékpározáshoz is.

Ennek köszönhetően mindössze pár perc őket a bicikli kormányához rögzíteni, és aztán indulhat is a túra. Így mostantól nem kell otthon hagyni a cicust akár egy könnyebb tekerés, akár egy hétvégi kerékpártúra alkalmával sem.

 

IRÁNY A PETISSIMO!  UTAZÁS