Kutya,  Macska,  Tanácsok

Kedvenced fürdetése maga a rémálom? Mi tudunk rá megoldást!

Sok gazdi életében eljön az a pillanat, amikor felmerül kedvence samponos fürdetésének gondolata. Végre jó az idő és meg lehet szabadítani kis kedvenceinket a rá rakódott szennyeződésektől, a bunda kellemetlen szagától. Ez jó kis móka, ha a kutyád vagy cicád szereti a vizet, de maga a rémálom, ha ez nem mondható el róla.  De vajon megúszható-e a fürdetés? Létezik-e a samponon kívül más alternatíva?

 

A válasz: igen! A Douxo® CareHab segítségével megúszható a fürdetés! Mindössze a kutya vagy macska testtömegének megfelelő mennyiségű habot kell először a kezünkbe fújni, majd ezt egyenletesen eloszlatni, belemasszírozni az állat bőrébe. Ami a macskát illeti, legtöbbjük egyáltalán nem fürdethető éber állapotban. Egy tisztasági fürdetéshez viszont csak nem kellene bebódítani szegényt… Ugye egyetértesz? Mostantól a cicagazdik problémájára is megoldást jelenthet a Douxo® Care Hab.

A Douxo® Care Sampont annak a gazdinak ajánljuk, akinek nem probléma a fürdetéssel járó felfordulás és kedvence engedelmes, kistestű, vagy szívesen fürdik.

A Douxo® Care Hab és Douxo® Care Sampon kíméletes összetevőinek köszönhetően még érzékeny bőrű kutyák és macskák tisztítására is alkalmasak. Mindkét készítmény parabénmentes, és különleges hatóanyagainak köszönhetően hidratáló, gyulladáscsökkentő, ezáltal bőrnyugtató hatású. Emellett természetes antimikrobiális hatása is van, valamint helyreállítja a faggyúmirigyek működését.

 

Kedvenced bőre speciális törődést igényel? A Douxo® ilyenkor is segít!

A Douxo® Calm termékek az érzékeny, viszketéssel járó allergiás bőrgyulladások kezelésének kiegészítésére szolgálnak. A Douxo® Seb a fokozott faggyútermeléssel, azaz korpázással járó kórképek esetén javasolt, míg a Douxo® Pyotermékek a bakteriális és gombás bőrfertőződések megoldására használhatóak.

 

IRÁNY A PETISSIMO!    DOUXO TERMÉKEK