Egészség,  Kutya

Vetri minőségi táplálékkiegészítő a kutyák részére

Egy minőségi táplálékkiegészítő rendszeres alkalmazásával a kutya szervezete erősebb, egészségesebb és ellenállóbb lehet a különféle külső ingerekkel szemben. Energikusabb és életvidámabb lehet, a gazdi nagy örömére.

Persze előzetesen érdemes jó alaposan utánanézni annak, hogy kedvencünk számára csakis kizárólag minőségi készítményeket adjunk. A Vetri nevével fémjelzett tabletta, illetve folyadék formájában kapható termékeket bátran ajánljuk a pozitív visszajelzések miatt.

Rövid cikkünkben tehát olyan készítményekre hívjuk fel a figyelmet, amelyekkel a négylábú immunrendszere tovább erősíthető.

 

Miért hasznos a kutyus számára, ha táplálékkiegészítőt fogyaszt?

A kutyák részére fejlesztett táplálékkiegészítőkre érdemes úgy tekintenünk, mint egyfajta vitaminforrásra. A házi kedvenc egészségének fenntartásához természetesen szükség van a megfelelő környezetre és a minőségi étrendre is, a táplálékkiegészítő pedig ezen felül jelenthet plusz segítséget.

Habár ezeknek a készítményeknek a hozzáadott értéke megosztja a közvéleményt, sokan pedig csakis kizárólag a kereskedők marketing fogását látják bennük, a hasznosságukat ettől függetlenül nehéz volna elvitatni.

A kutyusok nem kevés külső körülménynek vannak ugyanis kitéve, amelyek veszélyt jelenthetnek az egészségükre, és akadályt szabhatnak a fejlődésük elé. A különféle táplálékkiegészítők viszont a bennük található hatóanyagoknak köszönhetően pozitív hatást gyakorolnak a négylábúak immunrendszerére, ellenállóbbá téve őket a külső körülményekkel szemben.

Ennek különösen a még fejlődésben lévő, fiatalabb ebek esetében van fokozott jelentősége. Egy kiskutyánál ugyanis rendkívül fontos a problémáktól mentes, ideálisnak nevezhető növekedés fenntartása.

Amennyiben a folyamatot táplálékkiegészítővel is támogatjuk, úgy jó eséllyel csökkenteni tudjuk a fejlődési rendellenességek kialakulásának esélyét, emellett pedig a nem teljesen kifejlett immunrendszerrel rendelkező kiskutya a különféle megbetegedésekkel szemben is ellenállóbb lesz.

Természetesen, ha biztosra szeretnénk menni, akkor alkalmazás előtt az állatorvossal is konzultálhatunk előzetesen. Minden bizonnyal készségesen ad szakmai véleményt az egyes készítményekkel kapcsolatos tapasztalatokról, így támogatva minket kedvencünk számára a leginkább ideális termék megvásárlásában.

 

VETRI-DMG Liquid táplálékkiegészítő

Ezt a folyékony halmazállapotú készítményt főként a jó egészségi állapot fenntartása, illetve a kisebb vagy nagyobb betegségekből való lábadozás elősegítése érdekében javasolt alkalmazni. Segíti tehát a gyógyulást és a regenerálódást, hogy a kutya minél előbb új erőre kapjon.

Ez a pozitív hatás a dimetiglicin nevű gyógyhatású tápanyagból fakad. A dimetiglicin az emberi és az állati anyagcserének is szerves része, táplálékkiegészítőként pedig pozitívan befolyásolja a fizikai és szellemi teljesítőképességet.

A pozitív hatást úgy éri el, hogy hatékonyan támogatja a kutya szervezetének alkalmazkodását a stressz különböző formáihoz, továbbá az öregedéshez, az oxigénhiányhoz, a szabadgyökök okozta károsodáshoz, és az immunrendszer legyengüléséhez.

Ami az adagolást illeti, meglehetősen egyszerűen rá tudjuk venni a kutyust a fogyasztására. Elég néhány cseppet a napi étel adagjához kevernünk, és szinte észrevétlenül fogja megenni a neki szánt vitamin bombát.

 

VETRI Cardio Strength tabletta

A kutyánknak szánt minőségi táplálékkiegészítőt nemcsak likvid formában, hanem tetszés szerint tablettaként is beszerezhetjük. A Vetri Cardio Strength leginkább a kedvencünk szív és érrendszerének egészséges működését segíti elő.

Ennek megfelelően akkor javasolt leginkább a beszerzése, ha a kutyusunk valamilyen oknál fogva érintett a szív és érrendszeri problémák kapcsán. Ez egyébként jellemzően a már idősebb állatok körében szokott előfordulni, de speciális esetekben fiatalabb ebeknél is szükségszerű a használata.

A készítmény tele van olyan összetevőkkel, amelyek hatékonyan képesek megszüntetni a problémákat, eredményesen gondoskodva ezzel a négylábú egészségének fenntartásáról. A javasolt adagolás napi egyetlen kapszulát jelent, amelyet a normál táplálék mellett célszerű elhelyezni, így a kutya gond nélkül elfogyasztja majd.

 

IRÁNY A PETISSIMO!